Tuotteet

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (rivi 378 tiedostossa /home/kalliola/public_html/sites/all/modules/contrib/field_collection/field_collection.module).
Tuotamme laadukasta kotimaista ruokaa luonnonmukaisin menetelmin. Tavoitteenamme on tarjota maukkaita ja sopivankokoisia kaaleja ruokapöytiin. Tuotteitamme ovat tällä hetkellä luomukeräkaali, luomulehtikaali ja luomupurjosipuli.
Markkinointi

Luomukaalimme löydät S- ja K-kaupan luomuhyllyiltä ympäri Suomen -kysy kauppiaaltasi!

S-kaupassa kaalit löytyvät Suvituore-tuotemerkillä, K-kaupassa merkkimme on Pirkka. Erätunnisteen avulla tuotteemme voidaan jäljittää aina pellolle saakka.

Toimitamme kaaleja lisäksi ruokapiireille, luomukaupoille, suurkeittiöille sekä useille hapankaalin valmistajille. Ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit tuotteistamme! Myynnistä ja markkinoinnista vastaa Tuoreverkko Oy.

 

Tuotteiden saatavuus
  • Luomukeräkaali. Satokausi: heinäkuu-maaliskuu.
  • Luomulehtikaali. Satokausi elokuu-lokakuu.
  • Luomupurjosipuli. Satokausi: elokuu-marraskuu.

Tiedotamme tuotteiden saatavuudesta myös facebook-sivuillamme.

Superruokaa

Kaalit sisältävät runsaasti C-vitamiinia sekä A-, B-, E- ja K-vitamiineja. Runsaan kuitupitoisuuden ansiosta kaalit ovat hyödyksi koko ruuansulatuselimistölle.

Maukkaat keräkaalit ja lehtikaalit sopivat monipuolisesti ruuanlaittoon: salaatteihin, laatikkoruokiin tai lisukkeena erilaisiin wokkiruokiin ja keittoihin. Kyssäkaalista voi suikaloida raikkaita suupaloja sellaisenaan syötäväksi. Kokeile myös lämpimiin ruokiin lisänä tai paista kyssäkaalipihvit!