Kestävästi tuotetut luomuvihannekset
Tuotamme laadukasta kotimaista ruokaa luonnonmukaisin menetelmin. Tärkeintä meille on maukkaan, ravitsevan ja asiakkaalle sopivan tuotteen tuottaminen ympäristön hyvinvointi huomioiden. Tuotteitamme ovat tällä hetkellä luomukeräkaali, luomulehtikaali, luomukesäkurpitsa sekä luomupurjosipuli. Käsissämme on koko tuotantoketju aina siemenestä valmiiseen tuotteeseen asti.
Tilallamme on ajantasaiset IP Sigill Kasvikset ja IP Työehdot-sertifioinnit. Näistä laatujärjestelmistä löydät tietoa täältä. Tuotteistamme löydät sirkkalehtitunnuksen, joka kertoo kotimaisuudesta ja laadusta.
D.O.Saimaa -merkki on alkuperämerkki Saimaan alueen tuotteille, jotka täyttävät korkeat laatukriteerit koko tuotantoketjussa. D.O. Saimaa edellyttää vastuullista toimintatapaa ympäristön, kestävän kehityksen ja yhteiskuntavastuun näkökulmasta.
Luomumerkki puolestaan on tae valvotusta luomutuotannosta.